Vážení zákazníci, ke každé objednávce nyní získáte gelovou dezinfekci ISOLDA 65ml.

Blog - informace a rady

Informace a rady, jak na profesionální úrovni snadno vyčistit a odstranit mastnotu či vodní kámen v domácnosti, firmě, provozu.

Úklidové pomůcky značky KOBRA od distributora Hilso

Nabízíme na objednávku celý sortiment výrobce Kobra. Úklidové smetáky, košťata, stěrky na podlahu či...

Sanitace kuchyní – na co si dát pozor při výběru čisticích a dezinfekčních prostředků

Chemickému čištění v kuchyních se nevyhneme. Často přemýšlíme, jaké zdravé potraviny použít, ja...

Sanitační plán - řád

Každé stravovací zařízení musí mít podle platných předpisů svůj sanitační plán, někdy nazýván sanita...

Sanitace ve školních jídelnách

Podle požadavků evropské i české legislativy, musí všechny školní jídelny zajistit správnou dezinfek...

Sanitace - čištění a dezinfekce zmrzlinových strojů

Čistěte stroj pravidelně každý den nebo po výtoči zmrzliny. Základní čisticí a dezinfekční prostřed...

Srovnání dezinfekcí vhodných do kuchyní a potravinářských provozů

Dezinfekce které v praxi zákazníci často používají nejsou do potravinářství vhodné nebo je nepoužíva...

Finanční úspora s profesionálními čistidly

Finanční stránka v neposlední řadě Stále kupujete čisticí prostředky z drogérie? Pro profesionální ...

Ekologické profesionální čisticí prostředky

Ekologické profesionální čisticí prostředky spojeny s účinností. Ekologické dopady na straně jed...

Jednoduchost úklidu - dezinfekce a čistota 2 v 1

Jednoduchost úklidu – dezinfekce a čistota 2 v 1 Ekologie, čistota a dezinfikované prostory, to vše...

Potravinářské provozy - kontaminace potravin nebezpečnými patogeny

České republice ukazují data na fakt, že tisíce lidí ročně prodělá alimentární onemocnění -  průjmová onemocnění, především jako následek požití kontaminované potraviny a vody.

Za rok 2017 se v ČR jednalo o 11779 případů salmonelóz a 24 508 případů kampylobakterióz (EPIDAT, 2017). Patřičnou pozornost je třeba věnovat výskytu S. aureus a B. cereus, které jsou mimo jiné, jak ukazují mnohé studie, označovány za velmi častého původce onemocnění z potravin v domácnostech a stravování (včetně závodních kantýn).