Blog - informace a rady

Informace a rady, jak na profesionální úrovni snadno vyčistit a odstranit mastnotu či vodní kámen v domácnosti, firmě, provozu.

Sanitace kuchyní – na co si dát pozor při výběru čisticích a dezinfekčních prostředků

Chemickému čištění v kuchyních se nevyhneme. Často přemýšlíme, jaké zdravé potraviny použít, ja...

Skutečně bezoplachová dezinfekce pro potravinářství

Chcete bezoplachovou dezinfekci pro stravovací provoz? Vybírejte skutečně takové, které jsou použit...

Dezinfekce fitness center, nářadí a solárií

Dezinfekce ve fitness centrech je velmi důležitá. Stržené mozoly, zbytky krve, potu je potřeba dobře...

Sanitační plán - řád

Každé stravovací zařízení musí mít podle platných předpisů svůj sanitační plán, někdy nazýván sanita...

Sanitace ve školních jídelnách

Podle požadavků evropské i české legislativy, musí všechny školní jídelny zajistit správnou dezinfek...

Sanitace - čištění a dezinfekce zmrzlinových strojů

Čistěte stroj pravidelně každý den nebo po výtoči zmrzliny. Základní čisticí a dezinfekční prostřed...

Srovnání dezinfekcí vhodných do kuchyní a potravinářských provozů

Dezinfekce které v praxi zákazníci často používají nejsou do potravinářství vhodné nebo je nepoužíva...

Finanční úspora s profesionálními čistidly

Finanční stránka v neposlední řadě Stále kupujete čisticí prostředky z drogérie? Pro profesionální ...

Ekologické profesionální čisticí prostředky

Ekologické profesionální čisticí prostředky spojeny s účinností. Ekologické dopady na straně jed...

Jednoduchost úklidu - dezinfekce a čistota 2 v 1

Jednoduchost úklidu – dezinfekce a čistota 2 v 1 Ekologie, čistota a dezinfikované prostory, to vše...