Blog - informace a rady
Informace a rady, jak na profesionální úrovni snadno vyčistit a odstranit mastnotu či vodní kámen v domácnosti, firmě, provozu.
Nabízíme na objednávku celý sortiment výrobce Kobra. Úklidové smetáky, košťata, stěrky na podlahu či...
Chemickému čištění v kuchyních se nevyhneme. Často přemýšlíme, jaké zdravé potraviny použít, ja...
Každé stravovací zařízení musí mít podle platných předpisů svůj sanitační plán, někdy nazýván sanita...
Podle požadavků evropské i české legislativy, musí všechny školní jídelny zajistit správnou dezinfek...
Čistěte stroj pravidelně každý den nebo po výtoči zmrzliny. Základní čisticí a dezinfekční prostřed...
Dezinfekce které v praxi zákazníci často používají nejsou do potravinářství vhodné nebo je nepoužíva...
Finanční stránka v neposlední řadě Stále kupujete čisticí prostředky z drogérie? Pro profesionální ...
Ekologické profesionální čisticí prostředky spojeny s účinností. Ekologické dopady na straně jed...
Jednoduchost úklidu – dezinfekce a čistota 2 v 1 Ekologie, čistota a dezinfikované prostory, to vše...
České republice ukazují data na fakt, že tisíce lidí ročně prodělá alimentární onemocnění - průjmová onemocnění, především jako následek požití kontaminované potraviny a vody.
Za rok 2017 se v ČR jednalo o 11779 případů salmonelóz a 24 508 případů kampylobakterióz (EPIDAT, 2017). Patřičnou pozornost je třeba věnovat výskytu S. aureus a B. cereus, které jsou mimo jiné, jak ukazují mnohé studie, označovány za velmi častého původce onemocnění z potravin v domácnostech a stravování (včetně závodních kantýn).