DÁREK KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE!!!

Finanční úspora s profesionálními čistidly

Finanční stránka v neposlední řadě

Stále kupujete čisticí prostředky z drogérie? Pro profesionální a ekologické produkty existuje mnoho pádných důvodů:

  • Profesionální produkty – účinnost, odstranění konkrétního problému.
  • Ekologické čističe – opravdu fungují a pokuty za překročené limity škodlivin v odpadních vodách jsou s nimi minimalizovány.
  • Koncentráty – mycí dávka stojí o poznání méně.
  • Ředění – díky dávkovacím pumpám nebo směšovačům zajistíte správné ředění a finanční úspory.
  • Čas určený pro úklid – s účinnými čisticími prostředky je úklid rychlejší a pracovníci nejsou „sedření“.

Čisto a správně dezinfikováno – vizitka pro zákazníka a dobrá zpráva při kontrole z hygieny.

Pro velké podniky zprostředkujeme NÁHRADNÍ PLNĚNÍ.

Co žádat od profesionálních přípravků?

Základem, který byste od profesionálních čisticích prostředků měli očekávat, je jejich cílené použití. Zvolíte-li správný produkt pro danou oblast a na nečistoty, jež potřebujete odstranit, máte z půlky vyhráno. Dále je nutné přihlížet k samotnému použití – jakou koncentraci zvolit, aby se čisticí efekt dostavil a současně aby byla finanční stránka snesitelná. Jaký postup dodržet, aby dezinfekce zabrala, ale aby nedošlo ke kontaminaci potravin přehnaně vysokou koncentrací či naopak nevznikal pouze pocit, že cítíme-li chlór, je vše dokonale dezinfikováno. Z praxe se dozvídáme, že mnohdy reálně použitá koncentrace prostředku s chlórem neodpovídá ani samotnému doporučení výrobce pro správný dezinfekční efekt. V praxi častou situací, ovšem stěží tolerovatelnou, bývá použití čisticího prostředku určeného např. pro sanitární oblast, jako je WC, na kuchyňské pulty. Nesprávným zacházením vznikají rezistence mikroorganismů nebo kontaminace potravin patogeny či nevhodnými chemikáliemi.

Ve spolupráci s hygienickým konzultantem a auditorem nabízí Hilso ucelené řešení pro váš provoz. Produkty, které budou vybrány, tak budou odpovídat správnému nastavení v rámci sanitace a HACCP řešení podniku. Snahou je doporučit co nejmenší počet produktů, aby zaměstnanci rychle věděli, co a jak použít, a nebyli zahlceni přebytečnými informacemi. Používáním směšovačů zaručíte správné dávkování bez plýtvání koncentráty.