Pro zmrzlinové stroje

Produkt Cleamen 690 je čisticí produkt s dezinfekčním účinkem určený k používání v celém potravinářském průmyslu. ...

Dezinfekční prostředek na alkoholové bázi. S velmi dobrou dermální tolerancí. Určený k přímému použití pro hygienu a dezinfekci pokožky.

Neutrální bezoplachový produkt na bázi alkoholu určený k dezinfekci malých povrchů v potravinářském průmyslu. baktericidní levuricidní virucidní

Stojan je osazen automatickým dávkovačem, zásobník na dezinfekci je na 1l. Na dávkovači je možné nastavit typ dezinfekce a velikost jedné dávky. Přiložte ruku pod...

Účinný nástroj ke kontrole hygieny - Inovativní řešení pro zjištění biofilmů a kontaminace patogeny, bakteriemi, plísněmi na povrchu. Pro rychlou kontrolu hygieny bez...
Jak správně čistit a dezinfikovat zmrzlinové stroje? Připravte se na sezónu a použijte profesionální čisticí dezinfekce, které rozpustí tuky a bílkoviny a jsou šetrné k těsnění a plastům stroje.
Základní doporučené produkty pro čištění zmrzlinového stroje jsou Lerasept L 420, Lerasept FP 408, Disoman a ke kontrole správně provedené dezinfekce produkt BioFinder.
Pro leštění nerezu stroje - Vinoxin.
Pro mytí použijte pratelné utěrky Chicopee.
Podrobný postup použití doporučených základních produktů najdete v radách Sanitace - čištění a dezinfekce zmrzlinových strojů
Více doporučení, jak a čím čistit zmrzlinové stroje nebo výrobníky šlehačky, kávovary a ostatní plochy najdete v tomto dokumentu ke stažení:
Doporučené produkty pro čištění zmrzlinových strojů, kávovarů a výrobníků šlehačky.
25.6.2019 vyšla informace, že "přes 40 procent zmrzlin, které hygienici odebrali, je závadných a nejčastějším problémem při kontrolách zmrzlin je nedodržování provozní a osobní hygieny pracovníků provozu". (viz zdroj)
Jak zajistit, aby zmrzlina byla nezávadná? Zajistěte si správné dezinfekční a čisticí prostředky na stroje a dezinfekce na ruce. Zachovejte správný postup čištění stroje, jak doporučujeme.
S profesionálními čisticími a dezinfekčními prostředky si nezničíte stroj, nebude se vám ničit guma na těsnění stroje a budete mít zmrzlinu bez patogenů - bakterií, plísní a jiných mikroorganismů. zachovejte postup pro čištění stroje, výrobu zmrzliny a dezinfekci rukou.