Pro zmrzlinové stroje

Produkt Cleamen 690 je čisticí produkt s dezinfekčním účinkem určený pro potravinářský průmysl. Přípravek s biocidním účinkem je možné využít k manuálnímu i pěnovému čištění...

Alkoholová dezinfekce na ruce v tekuté podobě. Je použitelná zejména ve zdravotnické praxi, při epidemiologicky závažných činnostech. V potravinářských...

Neutrální bezoplachový produkt na bázi alkoholu určený k dezinfekci malých povrchů v potravinářském průmyslu. Doporučujeme na povrchy v potravinářském průmyslu...

Bezdotykový dávkovač dezinfekce zaručuje nejvyšší hygienu vašich rukou. Snadné bezdotykovému ovládání. Napájení bezkontaktního dávkovače je bateriové (8 ks baterií AA)....

Účinný nástroj ke kontrole hygieny gastro povrchů. Inovativní řešení pro zjištění biofilmů a kontaminace patogeny, bakteriemi, plísněmi na povrchu během 30 sec. Pro...
Jak správně čistit a dezinfikovat zmrzlinové stroje? Připravte se na sezónu a použijte profesionální čisticí dezinfekce, které rozpustí tuky a bílkoviny a jsou šetrné k těsnění a plastům stroje.
Základní doporučené produkty pro čištění zmrzlinového stroje jsou Lerasept L 420, Lerasept FP 408, Disoman a ke kontrole správně provedené dezinfekce produkt BioFinder.
Pro leštění nerezu stroje - Vinoxin, Eloxa Prima
Pro mytí použijte pratelné utěrky Chicopee.
Podrobný postup použití doporučených základních produktů najdete v radách:
- Sanitace zmrzlinového stroje - Hilso_2021
- Hygienické zásady A4
- Hilso leták pro zmrzlináře 2021
- Sanitační plán_zmrzlinový stánek_2021